Kaj je Cyberkongz Nft?

Kaj je Cyberkongz Nft?

Bilo je Gamble and you can Kollect one, da bi novim razvijalcem omogočili prenos najnovejšega žetona v vaše omrežje Polygon. Popolnoma novo prizorišče območja Kongz je prav tako v metaverzumu Sandbox in lahko pripadate razširitvi ekosistema svojih plošč. Nova zbirka CyberKonz je sestavljena iz 4100 NFT-jev, redkost njihovih lastnosti pa je modelirana za redkost stran od nastanka. Lastništvo NFT-jev iz tega obsega ponavadi ponuja zasebni vstop v kanale Dissension. Prav tukaj nudimo izobražene informativne objave v NFT-jih, kripto in morda napravah Net step three.0, dejstvih in tehničnih podatkih.

nhl betting

  • Začenši z uradno predstavitvijo NFT v maju, Hyundai pogosto izda posameznikom NFT od inovativnega avtomobila svobode, ki vam pomaga iz sveta Hyundai Metamobility.
  • Za vsakega upravitelja iz CyberKongz NFT prejmite 10 $BANANA na dan desetletje.
  • Povsem nov žeton skupaj z novimi strokovnjaki omogoča dostop do strani do vašega stroja CyberKongz Dissension, kar jim omogoča, da se pridružijo ljudem CyberKongz, vi pa boste pokazali stanje Genesis.
  • Novi memorandum o soglasju zajema proizvodnjo 10.100.000 PFP skupaj s časovnim načrtom delovnih mest, ki imajo aplikacije iz resničnega sveta.

Če želite najti Voxies, lahko igralci dostopajo do tržnic igre in opravijo nakup z igranjem z VOXEL, skupnim žetonom moči igre. Za lastnike rezidentov Lens Method Reputation NFT novi žetoni delujejo kot navdušen emblem. Zagotavljajo, da prebivalci https://stave-sportne.com/sportingbet/ brez težav izberejo glavni vzrok za okrepljene interakcije javnih množičnih medijev. Če se želite pridružiti novi poti, bi morali radovedneži kupiti nove NFT-je na najboljših priložnostih za NFT, kot je OpenSea. Eden od priporočenih NFTS za verigo blokov Polygon je zbirka World IX.

Sobe Myspace imajo Natea: močni potopi v tekoče stanje stran od kripto trga

Namen te objave je zagotoviti vpogled za našo lastno pozornost iz popolnega dne. Lahko in zmoremo se prilagoditi spremembam glede na poglede, raziskave in vaše meritve skozi leta. Air Mavis, novi oblikovalec za novo spletno igro strike web3 Axie Infinity, je pred kratkim ustanovil zvezo, ki ima podjetje CryberKongz, ki temelji na nezamenljivih žetonih na osnovi Ethereuma. Novo sodelovanje ima težnjo po sprostitvi novega Mavis Marketa za novo izdajo nove linije Genkai. Hyundai Engine je prvi proizvajalec avtomobilov, ki je vstopil na povsem novo področje NFT s svojo sosesko NFT, vključno s formalnimi spletnimi stranmi Hyundai NFT in lahko pretakate v Dissension in morda Myspace.

Od razkritja likvidnostnega denarja v višini 1 milijarde USD pričakujejo ceno bitcoina za hongkonške kripto Etfs

V zadnjih tridesetih dneh je bilo na voljo 73 Alpha Kongs Pub – AKC NFT. 10 odstotkov vaše prodaje Alpha Kongs Bar – AKC je bilo za 51 dolarjev ali znižano, 50 odstotkov prodaje je bilo za manj kot 69 dolarjev, višjih deset odstotkov pa je bilo trženih za 75 dolarjev ali morda več. Za vsak CyberKong VX, ki je zaklenjen za vašo ekipo, vas lahko vsak dan pripelje do Strength Roda, da vam pomaga začeti pustolovsko delo. Sezona You to definitivno traja 10 tednov in vedno čaka avanturiste z novimi nagradami. Najprej se izdelovalec nagiba k širjenju 31 edinstvenih NFT-jev za 20. april.

Vaše plošče so ocenjene na 73. mesto med najboljšimi serijami glede na transformacijo vseh časov za vrhunske tržnice NFT OpenSea. Svež žeton $BANANA je bil predstavljen 17. aprila 2021 in Kongzov prehod, tako da lahko dobite svoj paket. Za vsakega lastnika, ki ne uporablja CyberKongz NFT, boste zagotovo prejeli 10 $BANANA na dan za deset let.

Popolnoma nova naložba Genkai NFT daje 9.100 tisoč NFT-jev za Limitlist, 7.100 tisoč NFT-jev, spuščenih v pomoč vašim lastnikom. Hkrati je 4100 NFT-jev za dobro “redigirano” verigo pripravljenih za kmalu objavo. Ljudje, ki imajo dober CyberKong, in tisti, ki so del najnovejših CyberKongz ljudi, lahko dobijo glavne prednosti skoraj vseh drugih osebnih privilegijev znotraj najnovejšega prihodnjega dne in starosti. Lastniki CyberKong VX se lahko igrajo z njegovimi NFT-ji, medtem ko so navdušeni avatarji, vi pa lahko dovolite, da so nosljivi izdelki kovani iz Playa, in boste zbirali. Na primer, eden od mnogih Infant Kongz, ki je rdeči nikotinski žvečilni gumi kong #2161, se prodajajo za 6,9 ETH. Čeprav Infant Kongz nimajo zmožnosti prinesti BANAN, ponujajo dodatno raven, ki je daleč od užitka.

Naš postopek razmnoževanja Baby Kongz je bil razkrit le nekajkrat po popravilih selitve, zato so lahko vsi naši Genesis Kongz začeli z vzrejo in lahko takoj promovirate $BANANA. Podatki na tem spletnem mestu izvirajo iz posameznih priložnosti NFT in sami boste vstopili v ustanovitelje naložb NFT. Skupaj s statistiko skupnosti NFT zagotavljamo neposredno iz Facebooka in Dissension. Horse in Meta Kongz odpirata vrata v drug globus, ki presega čas in prostor.

Načrt Cyberkongz Nft

Poleg tega ne boste nikoli vedeli, če bo naslednji umetniški dogodek tik pred koncem, da to skoraj zagotovo ni slaba ideja, da izpopolnite tiste, ki VX odhajajo, uživajo. Eden od najboljših vidikov popolnoma novega občutka lastne skupine je dejstvo, da so posamezniki imeli CyberKongz v skladu, tako da je prispevalo z znanjem, da vsi odkrivamo vrednost v tem, da postanemo del skupnosti. To pravimo, ker obstaja nedvomen občutek, da smo bili v celotnem NFT Nyc vsi del njegovega pregibnega dela skupaj … trenutek, ki morda ni pogost. Velika zahvala velja vaši celotni stranki Council of Kongz za trud in trud, ki ste ga vložili v novo ekipo CyberKongz Rooftop People + Once. Namesto vašega vodstva nikoli ne bi bili v položaju, v katerem smo bili danes, in ne boste se mogli spomniti naših dosežkov v New Yorku v zadnjem tednu.

Share this post